Vraag nu een Visa World Card aan

Tijdelijk 1e jaar gratis én € 50,- shoptegoed.

Bekijk video

“Pap, wat is dat voor boek?”

Nog even en het nest is leeg. Een nieuwe laptop helpt zijn zoon bij zijn nieuwe start. Een professionele webshop, keurige bevestigingsmail en uiteraard track&trace. Dan arriveert het pakje. De laptop is alles behalve digitaal. De aanbieder geeft uiteraard niet thuis dus er valt weinig te traceren. Het komt uiteindelijk goed, want de Aflevergarantie van hun Visa World die is wel echt.

Aflevergarantie

Zo werkt de Aflevergarantie

Heeft u iets gekocht met uw creditcard en is het niet of niet goed aangekomen? Daar hoeft u zich met uw Visa World Card geen zorgen over te maken. U heeft Aflevergarantie op uw aankopen. Dat betekent dat u uw geld terugkrijgt als het product niet is geleverd, of als het niet op tijd of verkeerd is geleverd. Visa World Card-houders kunnen een verzoek doen tot een terugvordering van het afgeschreven geld, dit is nog geen garantie.

Wat valt er onder de Aflevergarantie?

Aflevergarantie is er voor producten die niet, niet op tijd of verkeerd zijn geleverd. Ook in de volgende gevallen kunt u uw geld terugkrijgen:

  • U heeft een abonnement opgezegd, maar er wordt nog geld afgeschreven van uw creditcard.
  • Een reisorganisatie waar u net een vakantie heeft geboekt, gaat plotseling failliet.
  • Het product dat u heeft ontvangen is niet hetzelfde als u besteld heeft, of het is nep.
  • U heeft een hotelovernachting geannuleerd volgens de voorwaarden, maar uw geld niet teruggekregen.

De voordelen van Visa World Card

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

Veilig online betalen

Veilig (online) betalen

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Als de webshop waar u iets heeft gekocht failliet gaat of niet levert, dan bent u hiervoor gedekt dankzij onze Aflevergarantie.

Eenvoudigen aanvragen

Extra voordeel met uw Card

Altijd de leukste aanbiedingen bij uw Visa World Card. Elke maand selecteren wij verschillende partners waar u extra voordeel krijgt. Zoals korting op een nachtje weg of een nieuwe (reis)tas.