Medische - en Juridische Verwijsdienst voor Platinum Card-houders

Met een Visa World Card Platinum kunt u in het geval van een aanhouding, ongeval of een tegenvallende reisbestemming, gratis een beroep doen op de Medische en Juridische Verwijsdienst. Waar u ook bent, wanneer u ook belt. Er staat altijd een medisch en juridisch specialist voor u klaar.

Medische - en Juridische Verwijsdienst

Medische Verwijsdienst

De Medische Verwijsdienst heeft een aparte servicelijn. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor:

  • Informatie over apotheken, artsen of ziekenhuizen in de buurt
  • Informatie over de verplichte vaccins buiten Europa
  • Hulp bij taalproblemen in noodsituaties (ziekenhuisopname of ongeval)

Servicelijn: 0592 - 390 848.

Juridische Verwijsdienst

De Juridische Verwijsdienst biedt onmiddellijke ondersteuning bij spoedeisende juridische vragen. De Juridische Verwijsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Als het nodig is kunt u een beroep doen op een advocaat ter plaatse.

Juridische Verwijsdienst: 0592 - 390 848

Meer verzekeringen van Visa World Card

Standaard Aanvullende Reisverzekeringen

Als u uw buitenlandse reis betaalt met uw Visa World Card, dan bent u standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw Visa World Card, zijn tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Voor € 8,- per jaar is dit zelfs 365 dagen. Bij Gold en Platinum zijn uw aankopen standaard een heel jaar verzekerd.

Aflevergarantie

Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.