Goed verzekerd met Visa World Card

verzekeringen

Met een Visa World Card zijn vrijwel al uw aankopen tot 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal*. Mocbt uw aankoop dus binnen 180 dagen gestolen worden, kwijt of beschadigd raken, dan kunt u een claim indienen op de Aankoopverzekering van de Visa World Card.


Bovendien zitten er op de Visa World Card Aanvullende Reisverzekeringen. Als u uw buitenlandse reis met de Visa World Card betaalt, bent u standaard overal ter wereld verzekerd met de Reisongevallen-, Hulpverlenings-, Vluchtvertragings- en Bagagevertragingsverzekering.*

De verzekeringen van Visa World Card

Standaard Aanvullende Reisverzekeringen

Als u uw buitenlandse reis betaalt met uw Visa World Card, dan bent u standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw Visa World Card, zijn tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Voor € 8,- per jaar is dit zelfs 365 dagen. Bij Gold en Platinum zijn uw aankopen standaard een heel jaar verzekerd.

Aflevergarantie

Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

De extra verzekeringen van de Visa World Card Platinum

Zeer Uitgebreide Reisverzekeringen

Exclusief met de Visa World Card Platinum bent u zeer uitgebreid verzekerd met de Doorlopende Reisverzekering. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van reisongevallen, rechtsbijstand en hulpverlening, geneeskundige kosten en pech onderweg. Ook tijdens de wintersport.

Medische en Juridische Verwijsdienst

Met een Visa World Card Platinum kunt u tijdens al uw reizen gebruikmaken van de gratis Medische en Juridische Verwijsdienst. Waar u ook bent, wanneer u ook belt, er staan altijd medische en juridische specialisten voor u klaar.

De voordelen van de creditcards van Visa

Veilig online betalen

Veilig (online) betalen

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Als de webshop waar u iets heeft gekocht failliet gaat of niet levert, dan bent u hiervoor gedekt dankzij onze Aflevergarantie.

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u overal ter wereld snel, gemakkelijk en veilig. Een hotel boeken, betalen in een restaurant of door de tolpoortjes, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan!

Betalen en inzicht

Altijd inzicht en controle

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Zo houdt u grip op uw uitgaven.