Veilig (online) betalen

Betalen met een creditcard van Visa is extra veilig door de 24/7 fraudepreventie van ICS. De verzekeringen op uw creditcard geven u nog meer zekerheid. En met Verified by Visa koopt u extra veilig online door een extra wachtwoord of e-Code.

De zekerheden bij betaling met uw Visa World Card

Aflevergarantie

Soms wordt een artikel dat u via internet heeft gekocht niet afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.
Bekijk alle kenmerken

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Verified by Visa

Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet, in de vorm van een persoonlijke wachtwoord of e-Code. Dankzij Verified by Visa kunt alleen u met uw Visa World Card veilig online betalen.

24/7 Fraudepreventie

Net als bij andere betaalmiddelen, komt ook bij creditcards helaas misbruik voor. ICS houdt letterlijk dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als wij vermoeden dat er iets verdachts gebeurt, nemen wij onmiddellijk contact met u op. Zie ons maar als een waakhond die nooit slaapt.

Meer voordelen van de creditcards van Visa

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

verzekeringen

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en inzicht

Betalen en inzicht

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Zo houdt u grip op uw uitgaven.