Gemak in het buitenland

Voordeel gemak in het buitenland

Creditcards van Visa zijn de meest geaccepteerde creditcards ter wereld. Wereldwijd kunt u op meer dan 27 miljoen plaatsen betalen of reserveren met uw Visa World Card. Ook op tolwegen of als u een auto huurt in het buitenland. U herkent Visa-acceptanten aan het Visa-logo.

De voordelen van een Visa World Card in het buitenland

Reis boeken

Met een Visa World Card boekt u veilig en snel uw tickets of vakantie. Op sommige websites kunt u zelfs alleen met creditcard betalen.

Extra bestedingsruimte

Als u op reis bent, kan extra bestedingsruimte handig zijn. Daarom heeft u standaard een bestedingslimiet van € 2.500,- op uw Visa World Card. Dat betekent dat u tot dat bedrag aankopen kunt afrekenen met uw creditcard.
Op de Visa World Card Gold heeft u een bestedingslimiet van € 5.000,- en op de Platinum € 10.000,-. U kunt ook altijd een verhoging van uw limiet aanvragen.

Extra betalingen mogelijkheid

Wat u in het buitenland of op vakantie ook tegenkomt of meemaakt, u kunt het altijd met uw Visa World Card betalen. Ook als andere betaalmiddelen niet werken.

Tolwegen

Geen gedoe met kleingeld of bankpassen die niet geaccepteerd worden. Met een Visa World Card betaalt u overal ter wereld makkelijk en veilig op tolwegen. Zo kunt u snel weer verder.

Auto huren

Een auto huren in het buitenland gaat gemakkelijk en snel met uw Visa World Card. U kunt uw Card ook gebruiken voor de reservering of om de eventuele borg mee te betalen.

Hotel boeken of betalen

Voor het boeken of reserveren van een hotel is uw creditcard ideaal. En doet uw hotel mee aan de Hotelservice van Visa, dan bent u bij een telefonische reservering niet gebonden aan de vaste inchecktijden.

Meer voordelen van de creditcards van Visa

Veilig online betalen

Veilig (online) betalen

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Als de webshop waar u iets heeft gekocht failliet gaat of niet levert, dan bent u hiervoor gedekt dankzij onze Aflevergarantie.

verzekeringen

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en inzicht

Altijd inzicht en controle

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Zo houdt u grip op uw uitgaven.