Voordelig parkeren

Yellowbrick

Dankzij de samenwerking tussen Yellowbrick en ICS kunt u als Visa World Card-houder voordelig bricken. Bricken is het starten en stoppen van de parkeertijd met uw mobiele telefoon of app. Het starten en stoppen van de eerste 10 parkeertransacties is gratis (normaal € 0,32 per transactie). Daarna betaalt u voor het starten en stoppen € 0,27 in plaats van € 0,32. Bricken kan al in meer dan 100 steden in Nederland. Wilt u ook voordelig parkeren? Vraag dan direct de Visa World Card aan.

Meer voordelen van de creditcards van Visa

Veilig online betalen

Veilig (online) betalen

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Door een extra wachtwoord of e-Code kan niemand zonder uw toestemming online betalen met uw creditcard.

verzekeringen

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en inzicht

Betalen en inzicht

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Zo houdt u grip op uw uitgaven.