Card Alerts

Gratis Alerts

 • Op tijd betalen.
  De Card Alert ‘Op tijd betalen' herinnert u per sms of e-mail tijdig aan de vervaldatum van uw rekeningoverzicht.
 • Limiet in zicht.
  Wanneer u 80% van uw bestedingslimiet hebt gebruikt, krijgt u de Card Alert ‘Limiet in zicht' per sms.
 • Betaling ontvangen.
  Met de Card Alert ‘Betaling ontvangen' weet u wanneer uw rekening weer door ICS is bijgewerkt.

Betaalde Alerts

 • Hoog bedrag.
  Als er een hoge uitgave of grote contant geldopname met uw Card wordt gedaan en u heeft de Hoog bedrag Alert ingesteld, krijgt u hiervan direct bericht. U kunt zelf instellen vanaf welk bedrag u een Alert wilt ontvangen.
 • Online besteding.
  Met de Card Alert ‘Online besteding' ontvangt u een sms zodra er een online besteding is gedaan met uw creditcard. U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag waarbij u een Alert wilt ontvangen. Let op! Het moment van verzending van de sms hangt af van wanneer de internetwinkel uw betaling verwerkt.

De abonnementskosten voor de betaalde Alerts zijn € 0,50 per maand en worden na 12 maanden automatisch via uw Visa World Card verrekend. U kunt deze Alerts tussentijds gewoon stopzetten.

Meer voordelen van de creditcards van Visa

Betalen en inzicht

Betalen en inzicht

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

verzekeringen

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.