Betalen en inzicht

Voordeel betalen en inzicht

Of u nu kleding koopt in een winkel, online een reis boekt of de rekening van een hotel in het buitenland betaalt, met uw Visa World Card gaat het gemakkelijk en snel. En met het online rekeningoverzicht heeft u elke maand zicht op de transacties van de afgelopen maand.

Betalen, aflossen en inzicht

Overal veilig betalen

Met een Visa World Card kunt u bij alle Visa-acceptanten ter wereld betalen. Ook online en zelfs telefonisch betaalt u gemakkelijk met uw Visa World Card. En met Verified by Visa is online betalen extra veilig.

Betalen in winkels, hotels, restaurants en tankstations

Met uw Visa creditcard kunt u onder andere betalen in winkels, hotels, restaurants en bij tankstations. U herkent Visa-acceptanten aan het Visa-logo. Betalen doet u met uw handtekening of de pincode van uw creditcard. U ontvangt maandelijks van ICS een overzicht van de transacties die u gedaan heeft met uw Visa creditcard.

Online en telefonisch betalen

Voor online en telefonische betalingen heeft u uw creditcardnummer en de vervaldatum nodig en meestal ook de 3-cijferige CVC2-code. Betaalt u met Verified by Visa, dan voert u daarnaast uw persoonlijke wachtwoord in. U ziet het bedrag en de naam van de Visa-acceptant terug op uw (maandelijkse) rekeningoverzicht. Voor vrijwel al uw aankopen geldt dat u profiteert van een Aflevergarantie.

Veilig betalen met uw creditcard

Met uw Visa creditcard betaalt u veilig, ook online. ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Bij verdachte betalingen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Verder kunt u vertrouwen op ingebouwde zekerheden zoals de CVV2-code en Verified by Visa.

Controleer bij aankopen op een website altijd of:

  • u de 3-cijferige CVV2-code moet invoeren. Deze staat achterop uw creditcard, naast de handtekeningstrip.
  • uw gegevens veilig worden verzonden. Dit is het geval als de URL (het webadres bovenin de balk) met 'https' begint of wanneer u een slotje ziet rechtsonder in het scherm.
Als een artikel dat u via internet of postorder heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draait ICS de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dankzij deze Aflevergarantie koopt u met uw creditcard nóg zorgelozer online.

Kosten

Bij de Visa World Card heeft u standaard een bestedingslimiet van € 2.500,-. U kunt uw openstaand saldo in een keer aflossen of kiezen voor onze Gespreid Betalen Faciliteit. Als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS, betaalt u géén rente over het openstaand saldo.

Kosten en rente

Voor een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid betaalt u het eerste jaar geen jaarlijkse bijdrage. Daarna kost de extra creditcard € 16,- per jaar. U betaalt géén rente over het openstaand saldo als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS. U kunt ook geld storten op uw creditcard. Bij een positief saldo van meer dan € 500,- op uw rekening bij ICS, keert ICS een creditrente uit.

Terugbetalen

Geld Lenen Kost Geld!

U kunt op twee manieren uw openstaand saldo aan ICS betalen: maandelijks het gehele saldo of in termijnen met de Gespreid Betalen Faciliteit. Als u gebruikmaakt van de Gespreid Betalen Faciliteit, dan betaalt u uw openstaand saldo in termijnen terug. De rente bedraagt 14%* op jaarbasis.

* Rentewijzigingen voorbehouden

Bestedingslimiet

Standaard heeft u een bestedingslimiet van € 2.500,- op uw Visa World Card. Dat betekent dat u tot dat bedrag uw aankopen kunt afrekenen met uw creditcard. Wilt u meer bestedingsruimte? Vraag dan een verzoek om een verhoging via de beveiligde omgeving Mijn ICS. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, beoordelen wij uw aanvraag. U kunt uw bestedingslimiet ook tijdelijk verhogen door geld te storten op uw creditcard via automatische incasso. Of met een extra overboeking van uw bankrekening naar uw Card via Mijn ICS.

Online inzicht, App en Alerts

Mijn ICS

Als Visa World Card-houder heeft u toegang tot Mijn ICS, een persoonlijke en beveiligde online service. In Mijn ICS heeft u een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen en regelt u eenvoudig al uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent.

ICS App

Met de ICS App op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder profiteert u via de ICS App van extra aanbiedingen en kunt u gebruikmaken van de klantenservice en de geldautomaatzoeker. De ICS App is beschikbaar voor Visa World Card-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play

Card Alerts

Als extra service biedt ICS u Card Alerts aan. Met Card Alerts per sms of e-mail kunt u nog beter zicht houden op actuele uitgaven met uw creditcard.

Card Alerts melden u via e-mail of sms actuele zaken die met uw Card te maken hebben. U krijgt bijvoorbeeld bericht wanneer u moet aflossen of als uw limiet in zicht is. Aanmelden voor Card Alerts doet u via Mijn ICS.


Meer over de verschillende Card Alerts

Meer voordelen van de creditcards van Visa

Veilig online betalen

Veilig (online) betalen

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Als de webshop waar u iets heeft gekocht failliet gaat of niet levert, dan bent u hiervoor gedekt dankzij onze Aflevergarantie.

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u overal ter wereld snel, gemakkelijk en veilig. Een hotel boeken, betalen in een restaurant of door de tolpoortjes, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan!

verzekeringen

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.