Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Melding verbergen

De voordelen van de creditcards van Visa

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

Meer weten over gemak in het buitenland
Veilig online betalen

Veilig (online) betalen

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Door een extra wachtwoord of e-Code kan niemand zonder uw toestemming online betalen met uw creditcard.

Veilig betalen met uw creditcard
verzekeringen

Gratis verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u gratis Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Verzekeringen op uw creditcard
 
Betalen en inzicht

Betalen en inzicht

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Wilt u liever direct inzicht? Dat kan online via Mijn ICS en de ICS App.

Betalen met uw creditcard en aflossen
Eenvoudigen aanvragen

Eenvoudig aanvragen

U vraagt een Visa World Card eenvoudig aan met het online aanvraagformulier. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een Visa World Card in behandeling.

Creditcard eenvoudig aanvragen
Win met uw card

Win met uw card

Tot 1 juli 2015 maakt u elke maand kans om uw uitgaven met uw creditcard terug te winnen.

Win met uw card