Veelgestelde vragen over de Visa World Card

Is betalen met mijn Visa creditcard veilig?

ICS houdt 24/7 de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij vermoeden dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Is online betalen met mijn Visa creditcard veilig?

Naast de extra beveiliging door Verified by Visa, heeft u als Visa Card-houder standaard Aflevergarantie*. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

* Bekijk de Algemene Voorwaarden

Wat is Verified by Visa?

Online betalen is veiliger met Verified by Visa. Met uw Verified by Visa doet u aankopen met een extra wachtwoord of e-Code. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming.

Wat is de CVV2-code?

De Card Verification Value (CVV) is een veiligheidscode achterop uw Visa World Card. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt. Lees verder

Wat doet International Card Services om creditcardfraude te voorkomen?

ICS houdt 24/7 de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij vermoeden dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zorg er daarom voor dat ICS uw juiste mobiele nummer en e-mailadres heeft.