Wij gebruiken cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.
Melding verbergen
Visa World Card

Over ICS

Dé creditcardspecialist van Nederland

International Card Services BV (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van onder meer Visa.

Wij bieden onze klanten ook andere financiële diensten en producten, zoals 24/7 Fraudepreventie en verschillende verzekeringen. Ook kunnen Card-houders van ICS rekenen op interessante aanbiedingen en zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Altijd en overal inzicht in uw uitgaven. Waar u ook bent u heeft altijd online inzicht in alle transacties die u in de afgelopen maand heeft gedaan met uw Visa World Card. Op het overzicht staan het bedrag, de Visa-acceptant en de datum. Voorbeeld online overzicht

International Card Services is al meer dan 25 jaar dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van Visa creditcards in Nederland meer

Visa World Card: Gegarandeerde service! De Visa World Card is de meest gebruikte Visa creditcard in Nederland. De klantenservice van ICS draagt het ITO kwaliteitskeurmerk wat staat voor gegarandeerd excellente service. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8.9 op 10.

In Nederland: 1.670.000 Visa Cards