De kenmerken van de Visa World Card Platinum

Jaarlijkse Card-bijdrage
Uw jaarlijkse Card-bijdrage is € 154,-. Voor een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid betaalt u geen jaarlijkse bijdrage.
Bestedingslimiet
De bestedingslimiet is maximaal € 5.000,-. ICS toetst of de door u gewenste limiet past bij uw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijgt u een lagere bestedingslimiet. Wilt u meer bestedingsruimte? Dan is het mogelijk uw limiet te verhogen, nadat u uw creditcard heeft ontvangen.
Inbegrepen verzekeringen en diensten
Vrijwel al uw aankopen zijn 365 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.
Zeer uitgebreide Doorlopende Reisverzekering.
Bankonafhankelijk
Bij ICS maakt het niet uit waar u bankiert. Wij kunnen de maandelijkse afschrijving van iedere Nederlandse bankrekening incasseren.
Bescherming en preventie
  • 24/7 Fraudepreventie door ICS
  • Veilig online betalen met Visa Secure
ICS App
Altijd inzicht in uw transacties en bestedingsruimte, plus extra aanbiedingen.
Bijbehorende diensten
  • Gratis Medische en Juridische Verwijsdienst
  • Hotelservice/Borgvervanging
  • Global Customer Assistance Service
  • Personal Service Line
Optionele diensten
Sneller op de hoogte van Card-zaken met Card Alerts
Facturatie
Iedere maand ontvangt u via Mijn ICS uw rekeningoverzicht.
Servicedesk
De Special Servicedesk Platinum is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of problemen. Waar u ook bent. Bel + 31 20 - 6 600 678
Bel bij verlies en diefstal +31 20 – 6 600 611
Overige tarieven
  • Koersopslag: 1,50% voor EU landen zonder euro en voor landen buiten EU.
  • Geldopname uit automaat: 4%
  • Geldopname aan balie: 4%
  • Kopie rekeningoverzicht: € 2,50
Uitgesteld betalen
U kunt kiezen voor de Gespreid Betalen Faciliteit. U betaalt uw openstaande saldo dan in termijnen terug. Gespreid betalen is geschikt voor relatief kleine aankopen die u binnen een paar maanden aflost. Na 4 jaar stopt de opnamemogelijkheid en lost u alleen nog af. Het maandelijks terug te betalen bedrag is minimaal 2,5% van de bestedingslimiet. Bij gespreid betalen betaalt u 10% rente op jaarbasis.
Sparen
U kunt sparen op uw World Card. U ontvangt een aantrekkelijke spaarrente van 0,05%*. Deze rente ontvangt u bij een spaarsaldo van € 500,- of meer over het totale spaarsaldo. Meer informatie.
V PAY
Deze card is voorzien van V PAY.
V PAY combineert het gemak van een creditcard met de acceptatie van een pinpas. Zo kunt u al uw dagelijkse uitgaven met dezelfde Card doen.
Contactloos betalen
De Visa World Card Platinum is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat u bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Visa contactloos kunt betalen. Binnen Europa kunt u per transactie maximaal € 50,- contactloos betalen. Het exacte maximale bedrag is afhankelijk van de instellingen op de betaalautomaat in de winkel. Vanaf het moment dat u meer dan € 150,- achter elkaar zonder pincode heeft betaald, dient u uw pincode in te voeren. Buiten Europa gelden mogelijk andere maximum bedragen voor contactloos betalen.

De voordelen van Visa World Card Platinum

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u overal ter wereld snel, gemakkelijk en veilig. Een hotel boeken, betalen in een restaurant of door de tolpoortjes, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan!

verzekeringen

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en inzicht

Altijd inzicht en controle

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Zo houdt u grip op uw uitgaven.

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel + 31 20 - 6 600 678

Ga naar service en contact

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,110.

Visa World Card De Visa World Card is de meest gebruikte Visa creditcard in Nederland. Meer over ICS

Veelgestelde vragen

Bij vragen of problemen mag u ons altijd bellen. Maar misschien vindt u het antwoord op uw vraag al bij veelgestelde vragen op deze website.

Ga naar de veelgestelde vragen