Vraag nu een Visa World Card aan

Tijdelijk het 1e jaar gratis én € 50,- cadeau.

‘Spannend, dus extra lekker.’

Zo’n stedentrip is dé manier op lekker op te laden. En vooral: lekker te eten. Dus geen pizzeria en ook geen lawaaiig familierestaurant. Nee, tafellinnen en klassieke muziek. Eenmaal binnen krijgen ze niet alleen alle egards maar ook de menukaart met bijzondere gerechten. Hij voelt even in zijn zak en vindt daar de VISA World Card. Op dat moment blijft er één vraag over: waar hebben we zin in?

De Visa World Card: het ideale betaalmiddel, ook tijdens een stedentrip!

  1. Betaal met uw Visa World Card bijvoorbeeld tijdens een stedentrip.
  2. Met de ICS App op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw betalingen. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. U heeft een bestedingslimiet van € 2.500.
  3. Elke maand op een vaste datum vindt u uw nieuwe rekeningoverzicht op Mijn ICS. Op dit overzicht ziet u al uw uitgaven van de afgelopen maand. Zodra uw rekeningoverzicht klaarstaat ontvangt u een e-mail van ICS.
  4. U heeft 21 dagen de tijd om u rekening te betalen (gerekend vanaf de datum op uw rekeningoverzicht).

Wanneer u op tijd betaalt, betaalt u géén rente over het openstaand saldo. Bij niet volledige betaling binnen 21 dagen betaalt u een boete. Deze bedraagt 2% van het openstaand saldo.

Daarom de Visa World Card:

  • Betalingen worden niet direct afgeschreven
  • De meest geaccepteerde creditcard ter wereld
  • Inclusief 180 dagen Aankoopzekering

De voordelen van Visa World Card

Betalen en inzicht

Betalingen worden niet direct afgeschreven

Alle aankopen die u met uw Visa World Card betaalt, worden niet direct afgeschreven. Dit wordt ook wel achteraf betalen genoemd. U heeft 21 dagen de tijd om uw rekening te betalen (gerekend vanaf de datum op uw rekeningoverzicht).

Wereldwijd betaalgemak

Creditcards van Visa zijn de meest geaccepteerde creditcards ter wereld. Wereldwijd kunt u op meer dan 27 miljoen plaatsen betalen of reserveren met uw Visa World Card.

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw Visa World Card, zijn tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Voor € 8,- per jaar is dit zelfs 365 dagen. Bij Gold en Platinum zijn uw aankopen standaard een heel jaar verzekerd.