'Oh, kom er eens kijken…'

Klaar was ze. Met dat gesjouw langs alle winkels om die jute zak weer vol te krijgen. En waarom zou je ook? Een laptop, een glas wijn en de verwarming een tandje hoger… de webshops deden goede zaken die avond. Omdat ze met haar Visa World Card betaalde waren alle cadeaus meteen verzekerd tegen verlies, diefstal en – heel handig met kinderen – schade. Ze nam maar één risico: de deur stond op een kier…

Aankoopverzekering

Aankoopverzekering

Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw Visa World Card is tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Bij de Visa World Card Gold en Platinum zijn uw aankopen standaard 365 dagen verzekerd. Laat u die net gekochte vaas per ongeluk vallen, dan krijgt u dankzij deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terug.

Video: informatievideo 'wat is de aankoopverzekering'

U bent verzekerd als:

  • U de aankoop met uw creditcard heeft betaald, zowel in winkels als online
  • Er binnen 180 dagen iets mee gebeurt

De voordelen van Visa World Card

Gemak in het buitenland

Gemak in het buitenland

Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

Veilig online betalen

Veilig (online) betalen

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Door een extra wachtwoord of e-Code kan niemand zonder uw toestemming online betalen met uw creditcard.

Eenvoudigen aanvragen

Extra voordeel met uw Card

Altijd de leukste aanbiedingen bij uw Visa World Card. Elke maand selecteren wij verschillende partners waar u extra voordeel krijgt.